Aquesta política de protecció de dades personals estableix les bases sobre les quals SPLASH SPORT tracta les seves dades personals quan ens els faciliti durant la seva experiència a través de la nostra pàgina web www.poliesportiusafahorta.com (d’ara endavant, “la Web”). La protecció de les dades personals és de vital importància per a nosaltres, per això creiem que un adequat tractament dels mateixos basat en la transparència amb els nostres clients, genera confiança i tranquil·litat.  Recordi que cada vegada que navegui, compri els nostres serveis o productes, o faci ús dels serveis i funcionalitats de la Web i se li sol·licitin dades personals o sigui necessari que accedim a ells, li serà aplicable la present Política de Privadesa. Per això ha de llegir-la i comprovar que està d’acord amb ella. Revisi-la periòdicament per si es produeixen canvis en la mateixa.

RESPONSABLE DEL TRATAMENT DE DADES

SPLASH SPORT S.L. (també referit com “POLIESPORTIU SAFA HORTA”, “POLIESPORTIU SAFA” o “POLIESPORTIU SAGRADA FAMÍLIA”). CIF: B- B62045497. Domicili: C/TORRENT DEL CARMEL 1-11, 08032 Barcelona  Telèfon: 934201448  Si té qualsevol pregunta, petició o inquietud sobre el tractament que realitzem de les seves dades personals, contacti amb el nostre Delegat de Protecció de Dades en Info@poliesportiusafahorta.com.

 

DADES PERSONALS TRACTATS

Quan indiquem que tractarem les seves dades personals ens referim a qualsevol informació o dada que permeti identificar-li, sigui directament (p. ex. el seu nom i cognoms), com indirectament (p. ex. el seu número de telèfon).  Les dades personals que recaptem a través de la Web pot ser directament a través de formularis, aplicacions, dispositius o pàgines en xarxes socials, i es recapten dades tals com: nom i cognoms, email, telèfon, domicili, DNI, data de naixement, gènere, dades bancàries (altes), si té condició de soci o no, objectiu que es busca en contractar determinats serveis (aprimar, muscular…), disponibilitat horària o nom d’usuari; i també dades que recaptem nosaltres indirectament com: preferències personals i hàbits de compra, informació sobre com uses la Web obtinguda a través de cookies, identificadors numèrics únics com l’adreça IP del seu ordinador o contingut generat per l’usuari.