D’acord amb l’establert a la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, us informem que aquesta WEB és propietat de SPLASH SPORT, S.L. NIF: B-62045497, amb domicili al Carrer Torrent del Carmel 1-11, 08032 Barcelona.

Qualsevol ús de la present WEB implica l’acceptació de totes les condicions establertes en el present avís legal. L’usuari accepta sotmetre’s a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altra legislació.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

SPLASH SPORT, S.L. és el titular exclusiu de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial.

Aquesta WEB es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

Tots els continguts d’aquesta WEB (Noms, marques comercials o registrades, logotips, gràfics, fotografies, imatges, textos, il·lustracions, so, vídeos) són propietat de SPLASH SPORT, S.L. Qualsevol ús no autoritzat pel titular podrà constituir una infracció sancionable per la legislació vigent sobre drets de propietat intel•lectual i industrial.

 

RESPONSABILITATS I GARANTIES

SPLASH SPORT, S.L. No garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la WEB o al seu contingut, ni es farà responsable dels possibles problemes tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet.

D’igual forma SPLASH SPORT, S.L. no es responsabilitza d’interferències, omissions, virus informàtics per causes alienes al titular de la Web, així com els danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes o danys al seu sistema informàtic (hardware i software) com a conseqüència de l’accés a la WEB.

SPLASH SPORT, S.L. no garanteix l’aplicació d’aquesta política de Privadesa als accessos mitjançant enllaços de tercers a aquesta Web, ni els enllaços d’aquesta Web a altres.