LLoguer d’Espais

La nostre instal.lació ofereix l’opció de signar convenis amb entitats o empreses per el interès de diferents serveis o lloguers d’espais.

Les condicions i preus son a convenir en funció de la petició i necesitat concreta del demandant. Si esteu interessats en alguna opció, si us plau ompliu el formulari:
  En cas de marcar l'opció altres, indiqueu l'objecte de la utilització:


  (En cas d'ús freqüent)

  (En cas d'ús freqüent)

  (En cas d'ús puntual)  En cas de voler un horari concret, indiqueu-lo a continuació:

  “En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol•licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en SPLASH SPORT S.L estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

  Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir-li productes i serveis relacionats amb els sol•licitats i fidelització com a client."

  SiNo