CONEIX EL SAFA

PISCINES CLIMATITZADES

PISCINES CLIMATITZADES

·Piscina gran

25 mts x 12 mts (fondària mitjana de 2mts) · Temperatura: 29º C

·Piscina petita d’activitats

10 mts x 6 mts (fondària mitjana 0,60mts) · Temperatura : 32’5º C

SALA DE CARDIO

La nostra sala de cardio disposa de 100 m2, està totalment equipada amb màquines cardiovasculars (bicicletes horitzontals i verticals, bicis de spinning, el·líptiques, cintes, rems, stepper…) i gaudeix d’una petita zona per realitzar estiraments i exercicis.

SALA DE FITNESS

La nostra sala de fitness disposa de 215 m2, està totalment equipada amb màquines per treballar els diferents grups musculars i gaudeix d’una zona de pes lliure.

La sala està dividida en dues zones, sala interior i sala exterior ensostrada.

SALA D’ACTIVITATS DIRIGIDES

Disposem de 3 sales per a realitzar les més de 80 activitats dirigides al llarg de la setmana. Són amplies, lluminoses i ben climatitzades, equipades amb tot tipus de material fitness i una d’elles es destina al SpinSafa.

Sala 1 de 150 m2.
Sala 2 de 74 m2.
Sala 3 de 110 m2

Sala exterior (Solarium)

VESTIDORS ABONATS

Disposem de 2 vestidors d’ús exclusiu per socis/es, amb dutxes de cabines individualitzades i on disposaràs de taquilles d’ús puntual amb cadenat.

També disposem del servei de taquilles de lloguer.

VESTIDORS ESCOLARS

Disposem de 4 vestidors exclusius per l’ús infantil (escolar i extraescolar). Aquests vestidors a partir de les 18:30, passen a disposició dels socis.

PISTA POLIESPORTIVA

Disposem d’un pavelló cobert de 900 m2, amb 6 vestidors per grups o equips. Pista reglamentària on es poden realitzar partits de bàsquet, mini-bàsquet, korfball, handbol i futbol sala. Apte per realitzar tot tipus d’actes i esdeveniments.