COMUNICAT PER A TOTS ELS USUARIS DEL POLIESPORTIU SAFA HORTA

Estimats socis i sòcies,

Us volem informar que obrirem el Poliesportiu a partir d’1 de juliol.
Ho farem en els horaris habituals, amb les activitats dirigides i tots els serveis habituals a punt.

Estem implementant totes les mesures recomanades, senyalitzant les distàncies de seguretat, així com els plans de desinfecció i neteja que calen per garantir un esport segur i recuperar també un xic de vida social.

Quan vingueu us informarem de l’APP que estem incorporant per la reserva d’espais (només quan calgui). I pels qui convingui, ho farem de manera menys tecnològica.

No patiu, que tot estarà a punt. I recordeu que us necessitem a tots. Sempre ha estat una instal·lació de caràcter familiar sense aglomeracions i així seguirà sent.

Aquest estiu no tindrem casals i no hi seran els grups de nens que hi havia habitualment durant el mes de juliol. Això generarà més espais lliures en vestidors, dutxes, piscines, solàrium i sales. Volem que us trobeu bé i puguem compartir de nou la nostra activitat esportiva i social.

Com aclariment econòmic, si sou socis de pagament trimestral, semestral o anual, ja sabeu que el vostre rebut no es passarà fins que no gaudiu dels mesos complerts que teniu pagats. Referent als dies no gaudits del mes de març, com també els que sou de pagament mensual, us oferim 5 entrades gratuïtes per acompanyants que vulgueu convidar al llarg de tot un any. Acceptant aquesta compensació feu una gran col·laboració perquè el Poliesportiu pugui seguir endavant ja que, com a tots, aquesta excepcionalitat ens ha deixat molt tocats econòmicament.

Us agraïm de tot cor la vostra confiança i col·laboració i esperem veure-us ben aviat.

Una abraçada

Pep Ràfols

Director del Poliesportiu SAFA Horta

 

Els dies 29 i 30 de juny estarem a la vostre disposició a la recepció del poliesportiu en horari de 9 a 14h y de 17 a 21h