COMUNICAT PER A TOTS ELS USUARIS DEL POLIESPORTIU SAFA HORTA

Estimats socis i sòcies,

Espero que us trobeu bé de salut i ànims malgrat aquesta situació tan estranya que estem vivint tots plegats.

Al Poliesportiu no hem deixat de treballar a porta tancada, durant aquests darrers dies, prenent totes les mesures de seguretat i mantenint l’esperit alegre i positiu que ens caracteritza.

Hem treballat des de l’administració per planificar la continuïtat de tot el nostre personal i garantir el salari i les prestacions socials recolzant-nos a partir del mes d’abril en les mesures disposades pel govern.

Treballem amb l’equip de neteja per aprofundir en accions de fons i desinfecció de tots els elements i superfícies.

Amb els nois de manteniment hem buidat les piscines i estem fent les feines necessàries per deixar la instal·lació en parada tècnica absoluta i que tot estigui a punt quan es produeixi la desitjada reapertura.

Amb els monitors seguim penjant i projectant classes i sessions perquè pugueu mantenir-vos distrets i en forma des de casa vostra. Trobareu totes aquestes sessions a Facebook, Youtube, Instagram i a la nostra web www.poliesportiusafahorta.com

El POLIESPORTIU SAFA HORTA no passarà cap rebut ni quota mentre estiguin les instal·lacions tancades. No cal que tramiteu cap baixa ni us preocupeu perquè no tindreu cap càrrec als vostres comptes. Us animem a que mantinguem la unitat i la solidaritat com sentiment de que no estem sols en aquest tràngol. Tant socis com treballadors hem de mantenir l’esperit esportiu i adaptar la nostra pràctica a les condicions que ofereix cada casa.

A partir del dia 24 ja no hi haurà atenció telefònica. Qualsevol comunicació s’haurà de fer per la web.

De moment, res més que donar-vos les gràcies per seguir formant part d’aquesta gran família. La vostra presència en les classes online i el vostre alè ens encoratja a seguir treballant amb bon ànim.

Cuideu-vos molt i feu cas de no sortir de casa si no és imprescindible.

Fins aviat

Pep Ràfols

Director del Poliesportiu SAFA Horta