CASALS

Benvolgudes famílies,

Definitivament hem hagut d’anul·lar l’edició de CASALS D’ESTIU 2020 al Poliesportiu SAFA Horta. No ha estat ni fàcil ni agradable haver d’interrompre les 21 edicions consecutives d’unes de les activitats més emblemàtiques que realitzem amb els nostres alumnes i amics del barri. Hem fet tot el possible per engegar-los però les circumstàncies han estat del tot adverses.

Sabem que hi ha famílies que necessiteu el servei i molts de vosaltres ens ho heu fet saber, però els indicadors d’assistència no eren suficients per poder organitzar-los amb garanties de qualitat i viabilitat.

La dispersió de peticions per setmanes, per especialitats, la reducció de ràtios, les mesures de seguretat i les incerteses de normatives sobre la mateixa instal·lació fins a hores d’ara, ens han fet recular sobre la nostra intenció inicial d’oferir el servei encara que fos de forma parcial.

Els Casal d’estiu és una organització complexa i acurada que no podem improvisar a expenses de normatives i condicions de darrera hora. Som conscients de la responsabilitat que implica vetllar pels vostres fills i sempre ha de ser amb plenes garanties de seguretat, esbarjo i experiència educativa.

Estarem oberts com a Poliesportiu a partir de l’1 de juliol en els horaris habituals i amb tots els serveis adreçats als socis. Esteu convidats a formar part de la nostra comunitat esportiva, com a socis individuals o en qualsevol de les categories familiars que hi disposem.

Sempre sereu molt benvinguts.

Pep Ràfols

Director